Widening Participation & Strengthening the ERA

Widening Participation & Strengthening the ERA

Widening Participation & Strengthening the ERA

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) διοργανώνει στις 21 Ιουνίου 2023, στις 10:00 π.μ. με 13:30 μ.μ., ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: Horizon Europe ‘Widening Participation & Strengthening the ERAWork Programme 2003-24 Available Funding Opportunities.

Η εκδήλωση θα παρέχει πληροφόρηση για το περιεχόμενο της Οριζόντιας Προτεραιότητας ‘Widening Participation & Strengthening the ERA’, του Προγράμματος Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ) για Έρευνα και Καινοτομία (Ε&Κ) «Ορίζοντας Ευρώπη» 2021-2027.  Ειδικότερα, κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι ανοικτές Προσκλήσεις Υποβολής Προτάσεων της Ενότητας Widening Participation καθώς και οι υφιστάμενες ευκαιρίες χρηματοδότησης που αφορούν στην Ενότητα «Ενδυνάμωση του Ευρωπαϊκού Χώρου Έρευνας» (‘Strengthening the ERA’) στο Πρόγραμμα Εργασίας 2023-24. Επιπρόσθετα, θα παρουσιαστούν οι εμπειρίες δικαιούχων που εξασφάλισαν χρηματοδότηση στο πλαίσιο της συγκεκριμένης Προτεραιότητας Horizon Europe, οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους δυνητικούς συμμετέχοντες από τα Εθνικά Σημεία Επαφής (ΕΣΕ) της Κύπρου και το Έργο NCP_WIDERA.NET.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και την ημερήσια διάταξη της εκδήλωσης πατήστε εδώ (Ελληνικά/Αγγλικά).

Το Έργο ΝCP_WIDERA.NET έχει λάβει χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Πλαίσιο για Έρευνα και Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Horizon Europe, με αριθμό Συμβολαίου Έργου 101055286.

Share this post